T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / SELÇUK - Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI

Bilişim Teknolojileri Alanımızda şunları öğretiyoruz;

Eğitim Akışımız

Peki ya Üniversite??

Öğrencilerimiz, YGS´den 150 barajını aşmaları durumunda Meslek Yüksek Okullarında kendi alanlarında okuyabilirler.

2015 yılında 6 öğrencimiz 4 yıllık fakültelerin, 15 öğrencimiz ise 2 yıllık meslek yüksek okullarının çeşitli bölümlerini kazanmıştır.

2016 yılında 4 öğrencimiz 4 yıllık fakültelerin (birisi Bilgisayar Mühendisliği olmak üzere..), 21 öğrencimiz ise 2 yıllık meslek yüksek okullarının çeşitli bölümlerini kazanmıştır.

İlkelerimiz

Mustafa Kemal Atatürk´ün yolunda yürürüz.

Laboratuarlarımızı, eşyalarımızı, bilgisayarlarımızı öğrencilerimize emanet ederiz.

Öğrencilerimizden kendilerinin olmayan şeylere el uzatmamalarını bekleriz.

Vatanın dirliği ve birliği, öğrencilerimizin ahlak kurallarına uyumu ve dürüstlüğü bizim için çok önemlidir.

Gerçekten bir şeyler öğrenmek isteyen için her zaman kapımız açıktır.

Gereklilikler

• 10.sınıfa yeni başlayacak öğrencilerimizin, ödevler ve sınıf içi uygulamalarda kullanmak üzere, kendi dizüstü bilgisayarlarının olması avantajlarına olacaktır.
  • Temin edebilme durumunda olmayanlar için, laboratuvarlarımızda yeterli sayıda PC mevcuttur.
  • Öğrencilerimize verilen uygulama ve ödevlerin kimi zaman internetten teslim edilmesi beklenmektedir. Ödev araştırmalarında ve bireysel gelişim uygulamalarında da internet bağlantısına sıklıkla ihtiyaç duyulmaktadır.
  • Çalışkan, çalışkan, çalışkan olmak..

Çocuk, bu sözler sana;

Eğer bu sayfayı kendin bulduysan, bizi merak ediyorsan ve ne yapacağına karar vermeye çalışıyorsan; kendini önemsiyorsun demektir.

Sen kendini bilirsen, biz de seni yüceltiriz. Ne öğrenmek istiyorsan sana yolunu gösterir, eşlik ederiz. Kap gel kendini, sorularınla başımızı ağrıt, gecelerimizi senin sorduklarına cevap arayarak geçirelim, projeler yapalım, yarışmalara katılalım, eğlenelim.

Sen gel çocuk, hepsinin bir yolunu buluruz..

03-01-201803-01-201803-01-2018

Yayın: 08.03.2016 - Güncelleme: 08.03.2024 22:09 - Görüntülenme: 2537