T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / SELÇUK - Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İL 1.Sİ ÖĞRENCİMİZ MUSTAFA YILDIZ'I KUTLARIZ.

Büyük bir gurur ve sevinçle duyurmak isteriz ki, okulumuzun değerli öğrencisi Mustafa YILDIZ, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Ezbere İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması"nda, 30 ilçe arasından sıyrılarak tam puan almayı başarmış ve il birincisi olmuştur. 11/ATP sınıfımızın parlayan yıldızı Mustafa, bu önemli başarısını Okul Müdürümüz Emine ÇOBANOĞLU ve müdür yardımcımız Hakan AKAY ile birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Serkan ATLAN ve İlçe Kaymakamımız Oğuz Alp ÇAĞLAR'ı makamlarında ziyaret ederek onlarla paylaşmıştır.

Bu başarı, Mustafa'nın azmi, kararlılığı ve yeteneğinin bir göstergesi olup, aynı zamanda okulumuzun akademik ve kültürel etkinliklere verdiği önemin de bir kanıtıdır. Okulumuz ve ilçemiz adına büyük bir onur ve gurur kaynağı olan bu başarı, hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Mustafa'nın bu başarısı, onun kişisel çabalarının yanı sıra, ona destek olan öğretmenleri ve ailesinin de katkılarını yansıtmaktadır. Bu vesileyle, Mustafa'ya rehberlik eden öğretmenlerimize ve onu her zaman destekleyen ailesine de teşekkürlerimizi sunarız.

Okulumuz, bu tür başarı hikayeleriyle dolu bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Mustafa'nın başarısı, diğer öğrencilerimize de ilham kaynağı olacak ve onları da kendi potansiyellerini keşfetmeye ve en iyisini ortaya koymaya teşvik edecektir.

Mustafa'ya gelecekteki akademik ve kişisel girişimlerinde başarılar diler, bu tür başarıların okulumuzda artarak devam etmesini temenni ederiz.

21-03-202421-03-202421-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 19:17 - Görüntülenme: 57
  Beğen | 0  kişi beğendi