T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / SELÇUK - Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0.232.892 73 38
0.232.892 65 03
ATATÜRK MAH. KUBİLAY CAD. NO: 7/1 SELÇUK / İZMİR
Vizyon
VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin; bilim ve teknolojinin farkında olan, işbirliğine, değişime ve yeniliğe açık, hoşgörü sahibi, kendisi, sahip olduğu toplum ve dünya değerleri ile barışık, araştırma ve analitik düşünme potansiyeli yüksek, bilgiye ulaşma becerisi kazanmış, girişimci ve üretken, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler olarak yetiştirmek, sırf diploma almak için değil, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden ve benimseyen bireyler olarak okula gelmeyi kendilerine amaç edinen fertler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, yaratıcı ve yapıcı olmalarını çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, olaylara çok yönlü, tarafsız ve bilimsel bakabilmelerini, gelişen teknolojileri izleyip kullanabilmelerini ve projeler hazırlaya bilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği,ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlayacak fiziki ve psikolojik ortamları hazırlayarak yetişmelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN SABAH:08:30 ÇIKIŞ:17:30
SABAH:08:30 ÇIKIŞ:17:30
KATI YAKIT KALORİFER
Ulaşım
BASMANE´DEN BELLİ SAATLERDE TRENLE, İZMİR BORNOVA OTOGAR VE GAZİEMİR SEMT GARAJINDAN 40 DK BİR DOLMUŞLA ULAŞIM VAR.
Servis Bilgisi
SERVİS YOK. OKULUMUZ TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDADIR. SELÇUK´A BAĞLI BELEVİ, ZEYTİNKÖY, BARUTÇULU , ACARLAR, HAVUTÇULU, ÇAMLIK VE GÖKÇEALAN MAHHALLERİNDEN TAŞIMALI EĞİTİM YAPILMAKTADIR.
ATATÜRK MAHALLESİ KUBİLAY CADDESİ NO:7 SELÇUK OTOGARDAN YÜRÜME MESAFESİNDE.
İZMİR İL MERKEZİNE 70 km İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri
9. SINIF KONTENJAN 170 ÖĞRENCİ. E OKUL KONTENJAN BİLGİLERİNDEN BOŞ KONTENJANLAR KONTROL EDİLEBİLİR.
Sportif Etkinlikler
KROS TAKIMI KIZLARDA 2016 CUMHURİYET KOŞUSUNDA İLÇE BİRİNCİ VE ÜÇÜNCÜSÜ ERKEKLERDE İLÇE BEŞİNCİSİ.