T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / SELÇUK - Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Tüm yüreğiyle coşku dolu çocuklarımıza ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve ulusal egemenliğimizin ilanının yıl dönümünü kutlamakla kalmayıp, aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan bu özel günü, şenliklerle, coşkuyla ve umutla kutluyoruz. Bu özel gün, çocukların seslerinin duyulduğu, onların hayallerinin ve umutlarının önemsendiği bir gün olsun. Geleceğimizin mimarları olan çocuklarımız, bugünü doyasıya kutlasınlar; çünkü bugün onların günü! Her 23 Nisan'da, ulusal iradenin ve bağımsızlığın beden bulmuş hali olan çocuklarımız, dünyaya barış ve dostluk mesajları yollamaya devam etsinler. Kutlu olsun!

Nis

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Erkan ARSLAN'ın planlamasıyla "BAHAR VE SANAT" adlı etkinlik düzenledik. 22 NİSAN öğleden sonra gerçekleşen etkinlikte yiyecek ikramı, tiyatro oyunu ve çeşitli yarışmalar yapıldı. Hem öğretmen hem de öğrencilerimizin katılımıyla eğlenceli zaman geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Ömer YAHŞİ, İlçemize ziyaret gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Ömer YAHŞİ ziyareti sırasında Selçuk Milli Eğitim Müdürümüz Ali Serkan ATLAN, Şube Müdürümüz M. Halis DEMİR ile birlikte okulumuz inşaat çalışmalarını inceleyerek okul müdürümüz Emine ÇOBANOĞLUN' dan bilgi aldı.

Mrt

Büyük bir gurur ve sevinçle duyurmak isteriz ki, okulumuzun değerli öğrencisi Mustafa YILDIZ, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Ezbere İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması"nda, 30 ilçe arasından sıyrılarak tam puan almayı başarmış ve il birincisi olmuştur. 11/ATP sınıfımızın parlayan yıldızı Mustafa, bu önemli başarısını Okul Müdürümüz Emine ÇOBANOĞLU ve müdür yardımcımız Hakan AKAY ile birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Serkan ATLAN ve İlçe Kaymakamımız Oğuz Alp ÇAĞLAR'ı makamlarında ziyaret ederek onlarla paylaşmıştır.

Bu başarı, Mustafa'nın azmi, kararlılığı ve yeteneğinin bir göstergesi olup, aynı zamanda okulumuzun akademik ve kültürel etkinliklere verdiği önemin de bir kanıtıdır. Okulumuz ve ilçemiz adına büyük bir onur ve gurur kaynağı olan bu başarı, hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Mustafa'nın bu başarısı, onun kişisel çabalarının yanı sıra, ona destek olan öğretmenleri ve ailesinin de katkılarını yansıtmaktadır. Bu vesileyle, Mustafa'ya rehberlik eden öğretmenlerimize ve onu her zaman destekleyen ailesine de teşekkürlerimizi sunarız.

Okulumuz, bu tür başarı hikayeleriyle dolu bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Mustafa'nın başarısı, diğer öğrencilerimize de ilham kaynağı olacak ve onları da kendi potansiyellerini keşfetmeye ve en iyisini ortaya koymaya teşvik edecektir.

Mustafa'ya gelecekteki akademik ve kişisel girişimlerinde başarılar diler, bu tür başarıların okulumuzda artarak devam etmesini temenni ederiz.

Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TARİHLERİMİZ AŞAĞIDA Kİ ŞEKİLDE PLANLANMIŞTIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

Yetenekli öğrencimiz Rüya Sarıdoğan, "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" dolayısıyla düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında okulumuzu başarıyla temsil etmiştir. Yazdığı etkileyici kompozisyon ile ilçe genelinde birinci sırayı alarak bizleri gururlandırmıştır. Bu başarısında pay sahibi olan, ona rehberlik eden Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Serpil Süvari'ye ve bu süreçte emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ederiz. Kendilerini yürekten kutluyor, gelecekteki başarıları için en iyi dileklerimizi sunuyoruz.

Mrt

Öğrencimiz Mustafa YILDIZ önce ilçe birincisi olarak okulumuzu il yarışmasında temsil etme hakkı elde etmişti. Bugün İstiklal Marşı okuma yarışmasında İzmir birincisi olduğunu öğrendik. Bize bu gururu yaşattığı için hem kendisini hem de öğrencimizi çalıştıran öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyoruz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen futsal turnuvasında gençler A ve B kategorisinde her iki takımımız da ilçe birincisi olarak bizi onurlandırdılar. Öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Mrt

11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz, müdür yardımcımız Didem CAN, Rehber öğretmenlerimiz Ali ÖLMEZ ve Erhan KABAY önderliğinde,  üniversiteler hakkında bilgi alabilmek amacıyla üniversite standlarının kurulu olduğu kongre merkezini ziyaret ettiler.

Tem

30 EKİM 2020 YILINDA GERÇEKLEŞEN İZMİR DEPREMİ SONRASI YIKIM KARARI ALINARAK YIKILAN BİNALARIMIZIN YERİNE, YENİ İNŞAATIMIZIN YAPIMI İÇİN İLK ADIM ATILDI. BİTTİĞİNDE DAHA SAĞLIKLI BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YAPILMASINA OLANAK SAĞLAYACAK BİNAMIZIN YAPIMI DEVAM EDİYOR.